rondvlucht

Rondvlucht
Waddenzee & IJsselmeer

duur rondvlucht waddenzee

Duur
60 minuten

aantal personen rondvlucht waddenzee

Aantal personen
Vlucht per 3 personen

prijs rondvlucht waddenzee

Prijs
€300,- per ticket

Jouw onvergetelijke rondvlucht boven de Waddenzee

Het IJsselmeer en de Waddenzee zijn prachtige natuurgebieden. Helemaal van boven af. Wil jij een onvergetelijke ervaring in deze gebieden? Maak dan een onvergetelijke rondvlucht met Deleuksterondvluchten.nl. Samen met de piloot en onze R44 helikopter vliegen we een uur lang boven het IJsselmeer richting de Waddenzee en weer terug. Door de snelheid van 200 km/uur kun je in korte tijd veel zien.Tijdens een van onze helikopter rondvluchten kan je een onbelemmerd van het uitzicht genieten en zit je comfortabel. Het startpunt voor deze tocht is Airport Lelystad.

Heb je vragen over de rondvlucht?

> Bel 06-25023705   > Mail nfo@rotorandwings.nl

Vliegangst geen probleem

Het is onze ervaring dat passagiers die aangeven dat ze last hebben van vliegangst en toch meegaan, vaak na afloop zeggen helemaal niet bang te zijn geweest. Er was zoveel te kijken en te genieten onderweg, dat daar helemaal geen tijd voor was. Kijk bij de FAQs voor de antwoorden op andere veel gestelde vragen.

Bestelinformatie

  1. Een ticket is voor 1 persoon: 1 rondvlucht voor het vermelde aantal minuten.
  2. 15 minuten vooraf aanwezig i.v.m. veiligheidsinstructie.
  3. Totaalgewicht per vlucht is 270 kg voor drie personen.
  4. De vermelde vluchttijden zijn een richtlijn
  5. Er wordt gevlogen met een R44: we gaan uit van 3 passagiers per vlucht
  6. Print je ticket uit
  7. Kosten annulering ticket: €5,-

Heb je vragen? Laat je terugbellen.Of neem zelf contact op via
Tel. 06-25023705
E-mail: info@rotorandwings.nl

Rondvlucht Waddenzee

De Waddenzee is niet voor niets Nederlands trots. Het is inmiddels beschermd werelderfgoed. De eilanden hebben hun fantastische eigen sfeer en natuur en ook het wadlopen is een prachtige ervaring. Wil je de Waddenzee op een unieke manier beleven? Kies dan eens voor een helikopter rondvlucht. De eilanden, de wadden, zeehonden en het getij komen allemaal voorbij. Een unieke ervaring van dit prachtige gebied.

Duur van de rondvlucht

De rondvlucht boven de Waddenzee duurt 60 minuten. Binnen deze tijd vliegen we met 200 km per uur over het IJsselmeer richting de Waddenzee. Door de hoge snelheid ze je tijdens de rondvlucht enorm veel.

Hoe werkt het

Koop een ticket in de shop en kom naar Airport Lelystad. We vliegen in groepen van 3 personen richting de Waddenzee. Ben je met een grotere groep? Dan vliegen we meerdere malen heen en weer. De prijs is per vlucht. Zorg dus altijd dat je met drietallen (of een meervoud daarvan) een vlucht boekt.

Kosten rondvlucht Waddenzee

Een rondvlucht boven de Waddenzee en het IJsselmeer kost €300,- per ticket. Omgerekend is dit €900,- per vlucht.

Vertrekplaats

Alle rondvluchten richting de Waddenzee vertrekken vanaf vliegveld Lelystad. Het is mogelijk om vanaf andere plekken op te stijgen. Hiervoor hanteren we andere tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe boek je een rondvlucht?

Wanneer je een rondvlucht naar de Waddenzee wilt boeken, ga je op deze pagina naar de boekingsmodule. Hier selecteer je de juiste rondvlucht en betaal je deze via iDEAL. Heb je specifieke wensen over de rondvlucht? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

 

Bekijk ook onze andere rondvluchten

> Rondvlucht Amsterdam  > Rondvlucht Deltawerken  > Overige Rondvluchten