TICKETS BESTELLEN
Maak een onvergetelijke rondvlucht
Op zoek naar meer informatie?
Neem contact met ons op of bezoek de FAQ- pagina
Contact FAQ- Pagina

VIP- Vluchten

VIP-vluchten

Een belangrijke vergadering aan de andere kant van het land? Rotor & Wings biedt ook zakelijke vluchten. Je bent snel op de plaats van bestemming en geniet ondertussen van een geweldig uitzicht.
Of je nodigt een zakenrelatie uit voor een tochtje naar Circuit Zandvoort, de Airbusfabrieken in Hamburg, het Oldtimerfestival in Schaffen-Diest in België? Wellicht in combinatie met een culinair arrangement.

 

Huwelijk en andere feesten

Een helikopter als vervoermiddel bij jouw huwelijk? Ook daar hebben we ervaring mee. Bovendien kennen we de romantische plekjes!
Ook bij andere feestelijkheden zijn we je graag van dienst. Zo brachten we een aantal genodigden naar een gala op kasteel Hoensbroek, waar ze een spectaculaire entree maakten…

 

Vlucht boven eigen bedrijf

De kinderen van een boer in Friesland gaven hun vader een rondvlucht cadeau, zodat hij zijn bedrijf van boven kon bekijken. Hij was razend enthousiast! Prachtig, om het geheel te kunnen overzien, maar ook om de verschillen in groei, nat/droog etc. te kunnen zien. En daar vervolgens iets aan te doen. Twee vliegen in één klap dus. Ook interesse? Neem contact op, dan maken we een afspraak.

Kortom: vertel ons jouw wensen, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Wij kennen veel mooie plekken, denken graag met je mee en nemen je alle organisatorische rompslomp uit handen!

Interesse in een VIP-vlucht of wil je meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!