Invalid slider ID or alias.

Rondvluchten

Helikopter rondvlucht

Ervaar het gevoel van vrijheid, weidsheid en georganiseerde chaos. Geniet van rechte percelen, kronkelende rivieren en nietige menselijke bedrijvigheid. Werp een blik op wegen, dijken, vestingsteden, elektriciteitscentrales en natuurgebieden.

Heb je iets te vieren, wil je iemand een origineel cadeau geven of wil je zelf de wereld eens van boven bekijken? Je huis, bedrijf, geboortegrond, een deel van het land dat je nog niet kent? Alleen, met het gezin, met oma die 85 is geworden? De mogelijkheden zijn legio.

Tijdens een van onze helikopter rondvluchten kan je een onbelemmerd van het uitzicht genieten en zit je comfortabel. Door de snelheid van 200 km/uur kun je in korte tijd veel zien. Wij vliegen vanaf Lelystad. Tijdens een helikopter rondvlucht van 30 minuten vanaf Lelystad zie je bijvoorbeeld de Flevopolders, Urk, IJsselmeer, randmeren, Veluwe,  Utrechtse heuvelrug.

Vliegangst geen probleem

Het is onze ervaring dat passagiers die aangeven dat ze last hebben van vliegangst en toch meegaan, vaak na afloop zeggen helemaal niet bang te zijn geweest. Er was zoveel te kijken en te genieten onderweg, dat daar helemaal geen tijd voor was. Kijk bij de FAQs voor de antwoorden op andere veel gestelde vragen.

Maak een rondvlucht

Helikopter rondvluchten bij evenementen

Rotor & Wings verzorgt helikopter rondvluchten bij evenementen in heel Nederland, zoals rondvluchten boven de bollenstreek, Sneekweek, Rondje Texel, Visserijdagen Harlingen, Admiraliteitsdagen Dokkum, IJsselfeesten Zutphen, vanuit Roermond en Maastricht, diverse dorpsfeesten en bij de Open Dag van het Techniekmuseum in Ridderkerk waar we zelfs opstijgen van een ponton.

In onze kalender vind je de mogelijkheden bij jouw in de buurt. Wij beschikken over verschillende helikopters, geschikt voor een tot vier passagiers. Helikopter rondvluchten doen wij met de Robinson 44, waar drie passagiers in mee kunnen vliegen. Ieder zit bij een raam zodat er vrij zicht en iedereen optimaal van het uitzicht kan genieten. De kosten voor een helikopter rondvlucht kunnen verschillen per evenement, daar deze afhankelijk zijn van de duur van de vlucht en de bijdragen van een eventuele sponsor.

 

Bent je organisator van een evenement?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We bespreken de locatie, het type helikopter, de kaartverkoop (jezelf, door ons of beide). Afhankelijk van de lokatie, bevelen wij een éénmotorige Robinson 44 aan, of de tweemotorige Bolkow 105. Met die laatste kunnen zelfs parachutesprongen gemaakt worden, wat je evenement nogmeer expositie zal geven.

Rotor & Wings verzorgt het papierwerk en de vergunningen. Op de dag zelf werken we met een grondploeg en een helikoptercrew. De grondploeg zorgt voor het veilig in- en uitstappen van de passagiers, beantwoordt alle vragen en verkoopt tickets.

Wij kunnen ook onze vrachtwagen met trailer meebrengen. Daarin kunnen de passagiers de activiteiten mooi bekijken, overzien en intussen een kopje koffie of een glaasje fris drinken. Aan de buitenkant van de trailer kun je als organisatie reclame aanbrengen van sponsors in de vorm van spandoeken of stickers.

Tickets rondvlucht kopen

Interesse in een helikopter rondvlucht?

Boek dan nu!

Op zoek naar meer informatie?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!