rondvlucht

Rondvlucht
Amsterdam

Duur
45 minuten

duur rondvlucht waddenzee
aantal personen rondvlucht waddenzee

Aantal personen
Vlucht per 3 personen

prijs rondvlucht waddenzee

Prijs
€225,- per ticket

Rondvlucht Amsterdam

Ontdek de prachtige stad Amsterdam van boven af. Wil jij een onvergetelijke ervaring? Maak dan een rondvlucht met Deleuksterondvluchten.nl. Samen met de piloot en onze R44 helikopter vliegen we 45 minuten boven Amsterdam en weer terug. Door de snelheid van 200 km/uur kun je in korte tijd veel zien.Tijdens een van onze helikopter rondvluchten geniet je van het uitzicht en zit je comfortabel. Het startpunt voor deze tocht is Airport Lelystad.

Heb je vragen over de rondvlucht?

> Bel 06-25023705   > Mail nfo@rotorandwings.nl

Vliegangst geen probleem

Het is onze ervaring dat passagiers die aangeven dat ze last hebben van vliegangst en toch meegaan, vaak na afloop zeggen helemaal niet bang te zijn geweest. Er was zoveel te kijken en te genieten onderweg, dat daar helemaal geen tijd voor was. Kijk bij de FAQs voor de antwoorden op andere veel gestelde vragen.

Bestelinformatie

  1. Een ticket is voor 1 persoon: 1 rondvlucht voor het vermelde aantal minuten.
  2. 15 minuten vooraf aanwezig i.v.m. veiligheidsinstructie.
  3. Totaalgewicht per vlucht is 270 kg voor drie personen.
  4. De vermelde vluchttijden zijn een richtlijn
  5. Er wordt gevlogen met een R44: we gaan uit van 3 passagiers per vlucht
  6. Print je ticket uit
  7. Kosten annulering ticket: €5,-

Heb je vragen? Laat je terugbellen.Of neem zelf contact op via
Tel. 06-25023705
E-mail: info@rotorandwings.nl

Rondvlucht Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en wereldberoemd om haar grachten en gevelhuisjes. Het Rijksmuseum aan het Museumplein en het Centraal Station aan het IJ zijn markante herkenningspunten. Er is van alles te ontdekken. Een rondvlucht boven Amsterdam is een unieke ervaring om deze prachtige stad vanuit een heel ander perspectief te bewonderen.

Hoe lang duur de rondvlucht

Een rondvlucht naar Amsterdam duurt 45 minuten. Voor de exacte route zijn we ook afhankelijk van de verkeersleiding van Schiphol. Tijdens de rondvlucht vliegt de helikopter met een snelheid van bijna 200 km per uur. Je ziet daardoor onderweg enorm veel van Nederland.

Hoe werkt het

Selecteer op deze pagina in de shop de juiste tickets en koop deze in onze ticketmodule. We vliegen vanaf luchthaven Lelystad in groepen van drie personen naar Amsterdam. Wanneer je met meer dan drie personen bent vliegen we eventueel met meerdere helikopters. De prijs is per vlucht. Zorg dus altijd dat je met drietallen (of een meervoud daarvan) een vlucht boekt.

Kosten rondvlucht Amsterdam

Een rondvlucht boven boven Amsterdam kost 225,- per ticket. Omgerekend is dit € 675,- per vlucht.

Vertrekplaats

Al onze rondvluchten vertrekken vanaf luchthaven Lelystad. Het is mogelijk om vanaf andere plekken op te stijgen. Hiervoor hanteren we andere tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Een rondvlucht boeken

Wanneer je een rondvlucht boven Amsterdam wilt boeken, ga je op deze pagina naar de boekingsmodule. Hier selecteer je de juiste rondvlucht en betaal je deze via iDEAL. Heb je specifieke wensen over de rondvlucht? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

 

Bekijk ook onze andere rondvluchten

> Rondvlucht Amsterdam  > Rondvlucht Waddenzee & IJsselmeer  > Overige Rondvluchten