rondvlucht

Rondvlucht
Zeeland & Deltawerken

duur rondvlucht waddenzee

Duur
120 minuten

aantal personen rondvlucht waddenzee

Aantal personen
Vlucht per 3 personen

prijs rondvlucht waddenzee

Prijs
€600,- per ticket

Jouw onvergetelijke rondvlucht boven de Deltawerken

Zeeland en haar Deltawerken vormen een schilderachtig decor. Zeker vanuit de lucht is dit een onvergetelijke ervaring. Vlieg met Deleuksterondvluchten.nl via de molens van Kinderdijk naar de Deltawerken. Samen met de piloot en onze R44 helikopter vliegen we een uur lang boven het IJsselmeer richting de Waddenzee en weer terug. Door de snelheid van 200 km/uur kun je in korte tijd veel zien.Tijdens een van onze helikopter rondvluchten kan je een onbelemmerd van het uitzicht genieten en zit je comfortabel. Het startpunt voor deze helikopter rondvlucht is Airport Lelystad.

Heb je vragen over de rondvlucht?

> Bel 06-25023705   > Mail nfo@rotorandwings.nl

Vliegangst geen probleem

Het is onze ervaring dat passagiers die aangeven dat ze last hebben van vliegangst en toch meegaan, vaak na afloop zeggen helemaal niet bang te zijn geweest. Er was zoveel te kijken en te genieten onderweg, dat daar helemaal geen tijd voor was. Kijk bij de FAQs voor de antwoorden op andere veel gestelde vragen.

Bestelinformatie

  1. Een ticket is voor 1 persoon: 1 rondvlucht voor het vermelde aantal minuten.
  2. 15 minuten vooraf aanwezig i.v.m. veiligheidsinstructie.
  3. Totaalgewicht per vlucht is 270 kg voor drie personen.
  4. De vermelde vluchttijden zijn een richtlijn
  5. Er wordt gevlogen met een R44: we gaan uit van 3 passagiers per vlucht
  6. Print je ticket uit
  7. Kosten annulering ticket: €5,-

Heb je vragen? Laat je terugbellen.Of neem zelf contact op via
Tel. 06-25023705
E-mail: info@rotorandwings.nl

Rondvlucht Deltawerken

De deltawerken is een verdedigingssysteem dat Nederland beschermd tegen hoog water van de Zee. Het is een prachtig en bouwwerk en uniek in de wereld. De omgeving van Zeeland is prachtig en de Deltawerken steken er indrukwekkend bij af. Een rondvlucht boven de Deltawerken is een unieke ervaring om dit prachtige bouwwerk vanuit een heel ander perspectief te bewonderen.

Hoe lang duur de rondvlucht

Een rondvlucht naar de Deltawerken duurt 120 minuten. Onderweg vliegen we over de molens van Kinderdijk en het innemende landschap van Zeeland. Tijdens de rondvlucht vliegt de helikopter met een snelheid van 200 km per uur. Je ziet daardoor onderweg enorm veel van Nederland.

Hoe werkt het

Selecteer op deze pagina in de shop de juiste tickets. We vliegen vanaf luchthaven Lelystad in groepen van drie personen naar de Deltawerken. Wanneer je met meer dan drie personen bent vliegen we eventueel met meerdere helikopters. De prijs is per vlucht. Zorg dus altijd dat je met drietallen (of een meervoud daarvan) een vlucht boekt.

Kosten rondvlucht Deltawerken

Een rondvlucht boven de Deltawerken, Zeeland en Kinderdijk kost €600,- per ticket. Omgerekend is dit €1800,- per vlucht.

Vertrekplaats

Al onze rondvluchten naar de Deltawerken vertrekken vanaf luchthaven Lelystad. Het is mogelijk om vanaf andere plekken op te stijgen. Hiervoor hanteren we andere tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Een rondvlucht boeken

Wanneer je een rondvlucht naar de Deltawerken wilt boeken, ga je op deze pagina naar de boekingsmodule. Hier selecteer je de juiste rondvlucht en betaal je deze via iDEAL. Heb je specifieke wensen over de rondvlucht? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

 

Bekijk ook onze andere rondvluchten

> Rondvlucht Amsterdam  > Rondvlucht Waddenzee & IJsselmeer  > Overige Rondvluchten

Bron omslagfoto: Wikipedia