Lelystad lokaal

30 minuten rondvlucht

Simpel en doeltreffend. De volledige vliegervaring voor een redelijke prijs. Er is vanalles te zien in de polder en in een half uur kunt u volop genieten. Geweldig te combineren met een bezoekje aan het Aviodrome of wat eten bij Flantuas, het vliegveldrestaurant.

Rondvlucht Lelystad van 30 minuten

Hoe lang duurt de rondvlucht vanaf Lelystad

Een rondvlucht vanaf Lelystad is standaard 30 minuten. Wij kennen een aantal interessante plekken in of net buiten de polder en kiezen een paar plekken uit in overleg met u. Tijdens de rondvlucht vliegt de helikopter met een snelheid van bijna 200 km per uur. Je ziet daardoor enorm veel in korte tijd. Wilt u toch een langere vlucht dan kan dat tegen een meerprijs natuurlijk altijd.

Hoe werkt het

Klik rechtsboven op "Boeken" vervolgens selecteer je in de shop de juiste tickets en koop je deze in onze ticketmodule. De prijs is per vlucht, er kunnen 3 passagiers mee. Bent u alleen of met 2 personen dan vullen wij uw vlucht niet op met anderen, de vluchtprijs blijft gelijk. Bent u met meer dan 3 personen dan vliegen wij meerdere keren of met meerdere helikopters.

Kosten rondvlucht Lelystad

Een rondvlucht vanaf Lelystad kost € 425,- per vlucht van 30 minuten. Omgerekend is dit € 141,66 per persoon bij 3 passagiers. 

Vertrekplaats

Al onze rondvluchten vertrekken vanaf luchthaven Lelystad. Het is mogelijk om vanaf andere plekken op te stijgen. Hiervoor hanteren we andere tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Een rondvlucht boeken

Wanneer je een rondvlucht vanaf Lelystad wilt boeken, ga je naar onze boekingspagina naar de boekingsmodule. Hier selecteer je de juiste rondvlucht en betaal je deze via iDEAL. Heb je specifieke wensen over de rondvlucht? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Ik kan mijn gewenste rondvlucht niet selecteren

Wanneer u de gewenste rondvlucht niet kunt selecteren stuurt u eenvoudig een contactaanvraag. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te maken.