Rondvlucht boven Amsterdam

Rondvlucht boven Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en wereldberoemd om haar grachten en gevelhuisjes. Het Rijksmuseum aan het Museumplein en het Centraal Station aan het IJ zijn markante herkenningspunten. Er is van alles te ontdekken. Een rondvlucht met een helikopter boven Amsterdam is een unieke ervaring om deze prachtige stad vanuit een heel ander perspectief te bewonderen.

Rondvluchten boven Amsterdam

Hoe lang duurt de rondvlucht boven Amsterdam

Een rondvlucht naar Amsterdam duurt 45 minuten. Voor de exacte route zijn we ook afhankelijk van de verkeersleiding van Schiphol. Tijdens de rondvlucht vliegt de helikopter met een snelheid van bijna 200 km per uur. Je ziet daardoor onderweg enorm veel van Nederland.

Hoe werkt het

Klik rechtsboven op "Boeken" vervolgens selecteer je in de shop de juiste tickets en koop je deze in onze ticketmodule. De prijs is per vlucht, er kunnen 3 passagiers mee. Bent u alleen of met 2 personen dan vullen wij uw vlucht niet op met anderen, de vluchtprijs blijft gelijk. Bent u met meer dan 3 personen dan vliegen wij meerdere keren of met meerdere helikopters.

Kosten rondvlucht Amsterdam

Een rondvlucht boven boven Amsterdam kost € 675,- per vlucht. Omgerekend is dit € 225,- per ticket (bij 3 personen). 

Vertrekplaats

Al onze rondvluchten vertrekken vanaf luchthaven Lelystad. Het is mogelijk om vanaf andere plekken op te stijgen. Hiervoor hanteren we andere tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Een rondvlucht boeken

Wanneer je een rondvlucht boven Amsterdam wilt boeken, ga je naar onze boekingspagina naar de boekingsmodule. Hier selecteer je de juiste rondvlucht en betaal je deze via iDEAL. Heb je specifieke wensen over de rondvlucht? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Ik kan mijn gewenste rondvlucht niet selecteren

Wanneer u de gewenste rondvlucht niet kunt selecteren stuurt u eenvoudig een contactaanvraag. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te maken.