Hoe weet ik dat jullie een veilig bedrijf zijn?

Onze piloten beschikken over de betreffende brevetten en onze helikoptervluchten worden uitgevoerd onder de regels van een Aircraft Operating Certificate. Het ministerie van Ven W controleert de uitvoering daarvan. Het nummer van onze vergunning is: NL-AOC-69.

Kan ik ook ter plekke rondvluchtkaartjes kopen?

Soms is het mogelijk om nog kaartjes voor helikoptervluchten te kopen, maar meestal zijn alle kaartjes van te voren uitverkocht. Zorg dus dat je tijdig je helikoptervlucht boekt.

Wat betekent de informatie op mijn ticket precies?

Op het ticket staat de vluchtduur in minuten voor één persoon. De vermelde vluchttijden zijn een richtlijn.
We vliegen 6 personen per 15 minuten in 2 vluchten, 3 personen per 15 minuten in 1 vlucht  of 3 personen per 30 minuten in 1 vlucht, afhankelijk van het ticket.

Kan ik nog annuleren en wat zijn de kosten daarvan?

Het is mogelijk een helikopter rondvlucht tot op de dag zelf. De annuleringskosten bedragen € 5,- per ticket.

Hoe lang van te voren moet ik aanwezig zijn?

In verband met de veiligheidsinstructie dien je jezelf 15 minuten van te voren te melden bij de opstapplaats.

Waarom worden we gewogen voor het instappen?

Het totale gewicht van de passagiers mag niet meer zijn dan 270 kg. Is dit gewicht hoger, dan passen wij de vluchtindeling aan.

Ik wil jullie graag inhuren voor helikopter rondvluchten bij ons evenement. Hoe werkt dat?

Je belt ons met het verzoek en ontvangt van ons een vrijblijvende richtprijs. Vervolgens komen wij kijken of de locatie geschikt is. Die moet aan de volgende eisen voldoen:

  • Het terrein moet tenminste 25 meter van de openbare weg gelegen zijn.
  • Het terrein moet minimaal ongeveer 50 x 50 meter zijn.
  • De eigenaar van het terrein moet toestemming geven voor het gebruik.

 

Na goedkeuring van het terrein, vragen wij een ontheffing aan bij de provincie. De procedure voor deze ‘ontheffing TUG’ duurt ca. 4 weken.

Tickets

Als organisatie kun je tickets voorverkopen als je dat wilt. Je krijgt een richtprijs en wij geven aan hoeveel tickets er tegen welke prijs moeten worden voorverkocht voordat wij kunnen komen. Je kunt zelf een marge bepalen.

Groundcrew

Op de geplande dag arriveert eerst onze groundcrew. Het team is te herkennen aan oranje vestjes. Zij voorzien het terrein van een ‘H’ en een windsok. Even later arriveert de helikopter en kan het vliegen beginnen! De groundcrew zorgt verder voor het veilig in- en uitstappen van de passagiers en een van de leden verkoopt ook tickets ter plaatse. Aan het eind van de dag zorgt de groundcrew ervoor dat het terrein weer netjes wordt achtergelaten.

Mobiele wachtruimte

Indien gewenst kunnen wij onze truck (Scania 111) met oplegger meenemen. De oplegger is 12,5 meter lang en heeft vloerverwarming. Je kunt hem gebruiken als gerieflijke ontmoetingsplaats waar je de gasten een kopje koffie of een glaasje aan kunt bieden tijdens het evenement.

Aan de buitenkant van de trailer kun je als organisatie reclame aanbrengen van sponsors in de vorm van spandoeken of stickers.

Wij horen graag van je hoe je de trailer wilt inzetten om van de rondvluchtendag een onvergetelijke ervaring te maken.

Op zoek naar meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!